Ko smo mi?

GRAPHICROOM DESIGN DOO

Preduzeće nastalo iz Graphicroom studija koji postoji dugi niz godina kao kvalitetan partner u oblasti grafičkog dizajna,štampe i proizvodnog marketinga.

Shodno nastaloj situaciji a uklapajući se u nove životne forme i standarde,odučili smo se na novi korak i uložili velike napore i sredstva,kako bi smo odgovorili na zahteve tržišta za potrebom zaštite od pandemije.
Tim odgovornih i iskusnih ljudi,svakodnevno radi na novim i originalnim idejama i projektima,koji omogućavaju bolju i sigurniju prevenciju i zaštitu.

Izvanredna Iskustva

Potpuno automatizovana proizvodnja,sa sterilizatorom,zaštitnih četvoroslojnih maski za lice,zaštitnih vizira,dezobarijera,skafandera za potrebe medicinskih radnika samo je deo proizvoda iz našeg asortimana.

Sa ponosom ,posle dugog ispitivanja materijala,uspeli smo da,prvi na ovim prostorima,napravimo i NANO SREBRNI JON ČETVOROSLOJNU MASKU ZA LICE.

Naše osnovne vrednosti

Zadovoljstvo je veće kada znamo da mnogi proizvodi stvoreni u domaćim /našim/proizvodnim pogonima nalaze put ne samo na našem,već i na mnogim stranim tržištima.

Želja nam je da u budućnosti odemo i korak napred i da sa stranim partnerima materijalizujemo i neke nove ideje,koje će doneti velike promene na tržištu zaštitne opreme i nemedicinskih sredstava.