Proizvodi

Visekratna zastitna maska sa heiq viroblock obradom

NANO SREBRNI JON ČETVOROSLOJNA MASKA ZA LICE

Zaštitna maska za lice sa slojem koji je izradjen nanošenjem NANO SREBRNOG JONA, je četvoroslojna maska i služi kao preventivna zaštita od VIRUSA,BAKTERIJA,GLJIVICA i POLENA.
NANO SREBRNI JON, Ag+ se posebnom tehnološkom metodom utiskuje u materijal, koji se kasnije implementira u jedan od slojeva maski. 

Ostala tri sloja na masci su izradjena od polipropilena – netkanog materijala. NANO SREBRNI JON deluje baktericidno, utiče na čvrstoću membrane ćelije i u najkracem roku je razara. 

Mikrobioloska ispitivanja koja smo obavili u institutu JUGOINSPEKT, BEOGRAD pokazuju nepostojanje bakterija i gljivica na materijalu koji je tehnološkom obradom tretiran Ag+ tehnologijom.

Materijal od koga je izradjen drugi sloj maske se izradjuje Isys Ag by CHT tehnologijom, domaćim proizvodnim pogonima, pritom koristeći Švajcarsku tehnologiju i metodu sjedinjavanja tkanine i nano srebrnog jona. 

Maska napravljena ultrasoničnim zavarivanjem i korišćenjem navedenih materijala, može se upotrebiti više puta (do 20 pranja na temperaturi 40°C i peglati na temperaturi do 110°C sa korišćenjem pare). To pokazuju ispitivanja poznate laboratorije TEXTILINSPEKT, Beograd. U istoj je ispitivanjem pokazano da je pH vrednost 6,7 sto omogućava celodnevno korišćenje maske (upotreba u školama, kancelarijama gde ima više zaposlenih). 

Odlicna propustljivost materijala od lica ka spoljašnjoj sredini omogućava maksimalno izbacivanje CO2, sto se dokazuje ispitivanjem u renomiranoj laboratoriji

PROFI LAB, Beograd.
Mogu
ćnost ponovnog udisanja ostatka ugljendioksida svedena je na minimum.

Najnovija ispitivanja najpoznatijeg evropskog instituta HOHENSTEIN TEXTILE TESTING INSTITUTE GmbH, Bonnigheim-Nemacka, na koncentraciju jona srebra na materijalu dokazuju veoma visoku koncentraciju implementiranog srebra u tkaninu.

Svi atesti i ispitivanja su prilozeni u uputstvu koje se nalazi unutar pakovanja.
Svaka maska je vakumirana i sterilisana u sterilizatoru najnovije generacije. 
Maske se prave u dve za
štićene boje svetlo plava i svetlo crvena, za odrasle i za decu uzrasta od 7 do 12 godina.

Nano srebrni jon korporacijske i maske sa dezenima

Novi projekat kojim smo u potpunosti ovladali su štampane NANO SREBRNI JON maske. Provereno prvi, smo uspeli da proizvedemo četvoroslojnu NANO SREBRNI JON masku sa štampom.

Preko 30 dezena maski za decu i odrasle se nalaze u ponudi. Za razliku od osnovne NANO SREBRNI JON maske, kod dezen maske je prvi spoljašnji sloj materijal na koji je integrisan JON SREBRA.

Boje koje se koriste prilikom štampe su na vodenoj bazi, antialergijske su i neizazivaju iritaciju lica.

Korporacijske maske se rade namenski i ne moraju se izradjivati u velikim količinama, minimalna količina maski je 1000 komada. Na našu veliku radost ovaj proizvod su prepoznale mnoge naše i inostrane kompanije. Koristeći ovakav tip maske, firme štede na budžetu jer ne moraju svakodnevno svojim zaposlenim deliti maske za jednokratnu upotrebu već su za mesecnu potrebu jednog radnika dovoljne dve NANO SREBRNI JON korporacijske maske.

ČETVOROSLOJNA ZAŠTITNA MASKA

Zaštitna maska izradjena je od netkanog materijala polipropilena – retexa. Poreklo materijala je EU. Jedina je takve vrste u regionu. Maska je za jednokratnu upotrebu, trajanje maske je za optimalno nosenje do 8 sati. 

Prvi sloj maske do lica je izradjen od 15g/m2, prijatnog za kozu, drugi sloj je 20g/m2, treci (filterski sloj) je težine 40g/m2 i četvrti, spoljašnji sloj, je 15g/m2. 

Gumice zavarene za masku su domaće proizvodnje i izradjene su tako da ne smetaju prilikom nošenja maski.

Žica ugradjena u gornji deo maske  je posebno napravljena od legure plastificiranog aluminijuma, tako da oblikovanjem žice prema fizionomiji lica maska odlicno prijanja i lako se oblikuje. 

Četvoroslojne zaštitne maske se prave u beloj i sivoj boji.

Isptitivanja obavljena u laboratorijama JUGOINSPEKT, PROFI LAB, TEXTILINSPEKT pokazuju da maska ima izvanrednu pH vrednost, propustljivost, zdravstvenu ispravnost.

Rešenjem Agencije za lekove i medicinska sredstva republike Srbije dato je mišljenje da proizvod nije medicinsko sredstvo.

Postoje tri različita pakovanja maski, vakumsko 1/1 pakovanje, potom 10/1 tzv. jastuce pakovanje i veliko 50/1 vakumirano.

Svaka maska je sterilisana u sterilizatoru najnovije generacije.

dezobarijera

Jedan od proizvoda koji se nalazi u ponudi je DEZOBARIJERA. Izradjena je od plastificiranog pocinkovanog lima debljine 1mm i dvoslojnog abrazivnog sundjera. 
Sundjer je napravljen tako da sa obuće ostane sva nečistoća na abrazivu. Plastificirana metalna oplata je sa donje strane obložena obostrano lepljivom trakom kako bi dezobarijera mogla biti pričvršćena za podlogu. Sundjer dobro podnosi sva dezinfekciona sredstva koja se mogu naći na našem tržištu.

Dimenzija dezobarijere je 800x500x30mm, što omogućava svakoj veličini obuće tretman dezinfekcionim sredstvom.

Naša dezobarijera je nasla primenu u većini obrazovnih ustanova, vrtića, kompanija i ustanova gde se okuplja veći broj ljudi.

Kvalitet dezobarijere dokazuje i atest JUGOINSPEKT, Beograd.

Dezobarijera

Set

Dezobarijera

Dvoslojni abrazivni sundjer

zaštitni vizir

Posle konsultacija sa zaposlenima u prehrambenoj industriji, farmaceutima, medicinskim radnicima proizveden je vizir koji se lako i udobno koristi za celodnevni rad. Napravljen je iz četiri dela, providni zaštitni deo je izradjen od livenog veralita debljine 0,8mm koji daje 100% providnost (transparentnost) Panel ne proizvodi dioptriju.
Pričvršćen je za nosač vizira (posebna vrsta HIPS PVC materijala), sa dva prohromska šrafa. Na taj način transparentni panel se moze podizati i spuštati prema fizionomiji lica.
Do čela se nalazi posebni medicinski sundjer koji skuplja znoj i stvara udobnost prilikom nošenja.
Ceo vizir se za glavu pričvršćuje lastisem širine 10mm tako da ne stvara neugodan osecaj.
Vizir je projektovan tako da pokriva kompletno lice do ispod brade.
Vizir se može prati i dezinfikovati alkoholom 96%.
Zaštitni vizir je atestiran kod JUGOINSPEKT, Beograd

Zaštitni Vizir

Sa medicinskim sundjerom

Zaštitni Vizir

Sa medicinskim sundjerom

ZAŠTITNA odela

Zastitna odela /Skafanderi/ su izradjeni od netkanog materijala,POLIPROPILE-RETEX od 70-100g/m2.Jednokratne je upotrebe.
Atestirano kod JUGOINSPEKT,Beograd.

Naše odelo koriste mnoge zdravstvene ustanove kako kod nas tako i u regionu. Proizvodi se u dve veličine,Do 170cm i preko 170cm visine.
Pored zdravstvenih radnika,odelo koriste i kompanije koje se bave proizvodnjom opasnih ili škodljivih materija, kao i u prehrambenoj industriji.
Na raspolaganju su tri boje odela.TEGET,SIVO,I BELO.